جيبتلكم طريقه عمل الكنافه والجلاش بلموز وبلصو كمان
صفحة 1 من اصل 1
جيبتلكم طريقه عمل الكنافه والجلاش بلموز وبلصو كمان
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
حبيت اعملكوا االكنافه على طريقتي
اتمني انها ان شاء الله تعجبكوا...........
*****
المقادير
****
الكنافه زي ما تحبي نا عملت
****كيلو كنافه
****نصف واحدة جلاش
****موز حوالي 3 وحدات كبار
****مكسرات زي ما يكون متوفر عندك
اهم حاجه جوز هند+ زبيب+ سكر شويه صغيرين
ولو متوفر سوداني أو جوز ولوز
****شربات
3كوب سكر+ 3كوب ماء +نقطة ليمون
نجهزه الشربات قبلها بفتره عشان يبرد
***2 ملعقة زبده
دي عشان نحطها على وش الكنافه والجلاش في الآخر
.....................
***الطريقه
***نجهز الكنافه
والموز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بنقطع واحده واحده عشان بيبقي لونه اسود بعد شويه
والمكسرات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده بناخد شويه كنافه شويه على قد ايديناونفردها بالطول
ونحط يها قطعة موز +شويه مكسرات
بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونلفها زي ما بنلف المحشي بالظبط
وبيكون شكلها .....كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونرصه في صنيه مدهونه زبده
ولما يخلص بيكون ده شكله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وحطيت بطرف الملعقه الصغيره حتة زبده على كل واحده
بفضل كده عن اني اسيح الزبده
مفيش تركيب للدهون وكمان لها طعم تاني اجمل
كده الكنافه خلصت
يدوب عالفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده شكلها بعد ما طلعتها من الفرن وسقيتها بالشربات
********
********بعد كده الجلاش
قطعت الجلاش بالشكل جه عشان اعرف الفه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]\\\
بعد كده دهنته زيت وطبقته
وحطيت الموز والمكسرات
بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبدات اطبقه واحده واحده بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
********
******
وخلصته ورصيته في صنيه مدهونه زبده***
وجطيت على وشه
قطعة زبده صغيره بطرف السكينه او الملعقه بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كده حطيته في الفرن
وطلعته ووسقيته بالشربات
************
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وقدمته بالشكل ده هو والكنافه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يارب يعجبكوا
وبالف هنا وشفا لعيونكم
أسأل الله العظيم رب لعرش العظيم ان يرزقني الذريه
الصالحه ان وكل اللي زيي
اللهم آمين
منتظره دعواتكم وتقييمكم ويسعدني اعرف رأيكوا
حبيت اعملكوا االكنافه على طريقتي
اتمني انها ان شاء الله تعجبكوا...........
*****
المقادير
****
الكنافه زي ما تحبي نا عملت
****كيلو كنافه
****نصف واحدة جلاش
****موز حوالي 3 وحدات كبار
****مكسرات زي ما يكون متوفر عندك
اهم حاجه جوز هند+ زبيب+ سكر شويه صغيرين
ولو متوفر سوداني أو جوز ولوز
****شربات
3كوب سكر+ 3كوب ماء +نقطة ليمون
نجهزه الشربات قبلها بفتره عشان يبرد
***2 ملعقة زبده
دي عشان نحطها على وش الكنافه والجلاش في الآخر
.....................
***الطريقه
***نجهز الكنافه
والموز
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بنقطع واحده واحده عشان بيبقي لونه اسود بعد شويه
والمكسرات
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده بناخد شويه كنافه شويه على قد ايديناونفردها بالطول
ونحط يها قطعة موز +شويه مكسرات
بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونلفها زي ما بنلف المحشي بالظبط
وبيكون شكلها .....كده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
ونرصه في صنيه مدهونه زبده
ولما يخلص بيكون ده شكله
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وحطيت بطرف الملعقه الصغيره حتة زبده على كل واحده
بفضل كده عن اني اسيح الزبده
مفيش تركيب للدهون وكمان لها طعم تاني اجمل
كده الكنافه خلصت
يدوب عالفرن
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وده شكلها بعد ما طلعتها من الفرن وسقيتها بالشربات
********
********بعد كده الجلاش
قطعت الجلاش بالشكل جه عشان اعرف الفه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]\\\
بعد كده دهنته زيت وطبقته
وحطيت الموز والمكسرات
بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبدات اطبقه واحده واحده بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
********
******
وخلصته ورصيته في صنيه مدهونه زبده***
وجطيت على وشه
قطعة زبده صغيره بطرف السكينه او الملعقه بالشكل ده
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وبعد كده حطيته في الفرن
وطلعته ووسقيته بالشربات
************
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
وقدمته بالشكل ده هو والكنافه
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يارب يعجبكوا
وبالف هنا وشفا لعيونكم
أسأل الله العظيم رب لعرش العظيم ان يرزقني الذريه
الصالحه ان وكل اللي زيي
اللهم آمين
منتظره دعواتكم وتقييمكم ويسعدني اعرف رأيكوا
HUSSEIN MOHAMED- موقوف
- عدد المساهمات : 137
نقاط : 491
عدد مرات الشكر : 14
تاريخ التسجيل : 26/06/2010
العمر : 29
الموقع : www.top0.own0.com
مواضيع مماثلة
» طريقه عمل الكريم كراميل خطوه ....خطوه وبالصور كمان
» جيبتلكم اهم موضوع (رجيم رمضاااااااااان)
» طريقة عمل المحاشي وبلصور كمان
» حلويات رمضان وطرق صنعها وبلصور كمان
» ملف شامل جميع انواع الشوربه بمناسبه حلول شهر رمضان وبلصور كمان
» جيبتلكم اهم موضوع (رجيم رمضاااااااااان)
» طريقة عمل المحاشي وبلصور كمان
» حلويات رمضان وطرق صنعها وبلصور كمان
» ملف شامل جميع انواع الشوربه بمناسبه حلول شهر رمضان وبلصور كمان
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى